Vores referencegruppe

Afdeling for Dansk Tegnsprog har en referencegruppe på ca. 30 personer som har dansk tegnsprog som modersmål (p.s. Der blev i videoen sagt 20 personer, men det er ikke korrekt). Dem kan vi spørge når vi fx ikke kan finde information om tegns udtale og betydninger i ordbøger.

Referencegruppen blev etableret i 2016, og den er sammensat af både yngre og ældre tegnsprogstalende fra forskellige steder i Danmark.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
BurgerClose
Ordbog
Close
Close
Search