Årets tegn 2019

Tegnet for ’tolk’ blev den 12. december kåret til årets tegn 2019. 

Af de indsendte forslag blev tegnet for ’tolk’ kåret som det tegn der bedst kendetegner 2019. Kåringen fandt sted via en live-udsendelse hos Døvefilm, og juryen bestod af fire medlemmer som har dansk tegnsprog som modersmål, nemlig Asger Bergmann, næstformand i Dansk Tegnsprogsråd, Louise Myrup, underviser på tegnsprogstolkeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, Mads Jensen, formand i Danske Døves Ungdomsforbund og Brit Holm Andersen, medarbejder på Danske Døves Landsforbund. Kåringen af årets tegn var sat i stand af Afdeling for Dansk Tegnsprog under Dansk Sprognævn. Tegnet for ’tolk’ var i skarp konkurrence med især tegnene for ’Brohusgade’ og for ’klimaforandring’, som var to af de andre forslag der er blevet indsendt som kandidater til årets tegn 2019.

Kåringen af årets tegn blev arrangeret for første gang i år.Du kan se udsendelsen på Facebook: https://www.facebook.com/deaftv.dk/videos/2465655080357373/. 
Nedenfor ses de fire jurymedlemmer og værten.Tegnet for ’tolk’ blev den 12. december kåret til årets tegn 2019.

Af de indsendte forslag blev tegnet for ’tolk’ kåret som det tegn der bedst kendetegner 2019. Kåringen fandt sted via en live-udsendelse hos Døvefilm, og juryen bestod af fire medlemmer som har dansk tegnsprog som modersmål, nemlig Asger Bergmann, næstformand i Dansk Tegnsprogsråd, Louise Myrup, underviser på tegnsprogstolkeuddannelsen på Københavns Professionshøjskole, Mads Jensen, formand i Danske Døves Ungdomsforbund og Brit Holm Andersen, medarbejder på Danske Døves Landsforbund. Kåringen af årets tegn var sat i stand af Afdeling for Dansk Tegnsprog under Dansk Sprognævn.

Tegnet for ’tolk’ var i skarp konkurrence med især tegnene for ’Brohusgade’ og for ’klimaforandring’, som var to af de andre forslag der er blevet indsendt som kandidater til årets tegn 2019.

Kåringen af årets tegn blev arrangeret for første gang i år.

Du kan se udsendelsen på Facebook: https://www.facebook.com/deaftv.dk/videos/2465655080357373/.

Nedenfor ses de fire jurymedlemmer og værten.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
BurgerClose
Ordbog
Close
Close
Search