Vis alle tekster på sitet

Vores referencegruppe

Afdeling for Dansk Tegnsprog har en referencegruppe på ca. 20 personer som har dansk tegnsprog som modersmål. Dem kan vi spørge når vi fx ikke kan finde information om tegns udtale og betydninger i ordbøger.

Referencegruppen blev etableret i 2016, og den er sammensat af både yngre og ældre tegnsprogstalende fra forskellige steder i Danmark.

Dette site benytter funktionalitet, som ældre versioner af Internet Explorer ikke understøtter. Du bør derfor skifte eller opgradere din browser.
BurgerClose
Ordbog
Close
Close
Search